CHARITATIVNÍ KONCERT NA PODPORU DOMOVA TEREZA V ŘEČKOVICÍCH PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM

Brněnský Stoock
...ANEB BIGBEAT NA KONEC LÉTA 2020

EXPIRED

Milí přátelé,

kdybych na to měla čas, napsala bych zde, proč tuto akci vůbec pořádám, kolikátý je to ročník a jaké hosty jsem si pro Vás letos připravila. Taky kdo tuhle akci podporuje a naopak, koho má podpořit. Možná nějaké to překvapení, či anekdota by se sem hodila. Ale co Vás nemá! Jsou důležitější věci na světě...

Vzhledem nejen k letošní situaci, já teď totiž lítám jako veverka v bubnu, vůbec nic nestíhám a tak se zatím ode mne taky lautr nic nedozvíte. A proto členové mého týmu Úžasňáků společně mudrují, jak to dát vše do kupy, ať to v září stojí ZA TO! Společně to nejen že zvládneme - to už víme dávno z minulých ročníků, ale pokud vše vyjde a Vesmír se na nás bude nadále usmívat, tak si to pořádně užijeme společně, po NAŠEM!

Lásku a mír v duši, Vaše Lucie Kovářová

PROGRAM - 12. 9. 2020

Alespoň seznam účinkujících jsem dala dohromady. Mají se na co těšit malý i velcí.  Na děti bude čekat soutěžní odpoledne, skákací hrad, tvořivé dílny, malování na obličej, výroba odznáčků atd. Pro velké je bujné občerstvení v pestré formě zajištěno.

Minulý rok jsme si užili Vašeho kreativního umění v kuchyni. Takže pokud by se někdo rád podělil o nějakou dobrotu, rádi ochutnáváme - Nejvyšší myšlenka je vždy ta, která obsahuje RADOST!
Již nyní se těšíme na Vaše muffiny, cheescake, buchtičky od babičky atd. Takže jen květinové čelenky do vlasů či látkové pentle a budeme s láskou tančit pod nádhernou oblohou a užívat si života!

Tož tady máte přehled:

 

14:00 - moderátor - Alan Novotný - zahájení.

ODPOLEDNE PRO DĚTI:

14:00 - 14:45Divadlo Špílberg - Kocourek Modroočko na Woodstocku.

14:55 - AGNES, nejlepší zmrzlina v Brně! - jeden z našeho týmu Úžasňáků, vykouzlí úsměv pro děti… kopcem zmrzliny vedle pódia!

15:00 - 15:20 - Radúza - líbezný pohádkový hlásek pro děti.

 

OFICIÁLNÍ ČÁST:

15:25 - 15:35 - Moderátor s pořadatelkou fotografkou Lucií Kovářovou a ředitelem Domova Tereza, provedou slavnostní předání kalendářů, poděkování sponzorům a starostovi MC Brno - Řečkovice a Mokrá Hora Mgr. Bc. M. Viskotovi.

 

HUDEBNÍ PROGRAM:

15:35 - 16:20ALDABRA

16:40 - 17:30ECHT

18:00 - 18:45 - Michal Pavlíček a Načeva

19:00 - 19:45Plastic People of the Universe The New Generation

20:00 - 20:45 - Mylions

21:00 - 21:45 - Gate Crashers

22:00 - 22:45Forrest Jump

23:00 - 23:45Ten Sticks

 

 

 

 

Domov Tereza

 

Podpora Domova Tereza pro osoby se zdravotním postižením v Řečkovicích. Nejen zakoupením lístku pomůžete dobré věci, ale také si můžete zakoupit různé výrobky z dílny klientů a také speciální edici charitativních kalendářů na rok 2021 účinkujících kapel a umělců, a to vše přímo na prodejním stánku Domova Tereza v areálu koncertu.

 

 

PŘEDPRODEJ
Lístky a kalendáře je možné zakoupit elektronicky přes e-mail. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na info@luciekovarovafotografka.cz